A Softy termékek most akciós áron megvásárolhatók többek között az Auchan áruházakban és a
Wet Wipe Webshopban.

Nyaraláshoz is Softy törlőkendők!

family-591579_1920

 

A Softy Hygienic termékünk praktikus útitárs lehet a nyaralás során is. A visszazárható formátumnak köszönhetően könnyedén elfér bármelyik utazótáskában vagy bőröndben. Segítségével gyorsan és alaposan tisztíthatjuk/portalaníthatjuk a felületeket a nyaralóban vagy apartmanban egyaránt.

 

Softy_visszazárható

 

 

Hasonlóan nagy segítségünkre lehet a Softy Disinfection dobozos törlőkendő. Hatékonyan fertőtlenít minden felületet, különösen nagy hasznunkra lehet, ha babával utazunk, hiszen egy lépésben végezhető el a tisztítás és a fertőtlenítés.

softy_latvany_disinfectant3d

Mindkét termék akciós áron vásárolható meg webshopunkban : http://webshop.wetwipe.hu

Kerti bútorok tisztítása

garden-831995_1920

Itt tavasz, a jó időben egyre többen veszik elő a kerti bútorokat. Mielőtt azonban birtokba vennénk érdemes kicsit megtisztítani, áttörölni, még akkor is ha ősszel tisztán raktuk el őket. Erre pedig kiválóan alkalmas a  Softy Furniture nedves törlőkendő, mely kifejezetten bútorok tisztítására lett kifejlesztve. Antisztatikus formulájának köszönhetően a felületek akár napokon át pormentesek maradhatnak. Különleges kendőszövete pedig szöszmentesen tisztít és magába zárja a szennyeződéseket fa és műanyag bútorok esetében is.

A Softy Furnituret keresse webshopunkban.(http://webshop.wetwipe.hu)

Softy bútorápoló törlőkendő
Softy bútorápoló törlőkendő