A Softy termékek most akciós áron megvásárolhatók többek között az Auchan áruházakban és a
Wet Wipe Webshopban.

Disinfectant

Softy Disinfectant nedves törlőkendő

Megöli a Bactériumok 99,9%-át


A Softy Disinfectant magas fertőtlenítő hatású nedves törlőkendő higiénikus tisztaságot biztosít, elpusztítva a felületekre került vírusok, baktériumok és gombák 99 %-át.

HIGIÉNIKUS TISZTASÁG az otthonunkban és azon túl.

Gyakran tartózkodik közösségben?

Szüksége lesz antibakteriális törlőkenőre.

A Softy Disinfectant magas fertőtlenítő hatású nedves törlőkendő, higiénikus tisztaságot biztosít elpusztítva a felületekre került vírusok, baktériumok és gombák 99 %-át.

A lakás minden területén hatékonyan használható.

Praktikus, a háziasszonyok kedvence lehet könnyű, egyszerű, gyors és nagyon hatékony használata miatt. Az innovatív doboznak köszönhetően a kendők nem száradnak ki, a speciális adagolóval ellátott doboztető megkönnyíti a lapok kihúzását és elválasztását. A nagyméretű, különleges anyagú kendőszövet segítségével akár 200%-kal nagyobb felületet tisztíthat meg a hagyományos törlőkendőkhöz viszonyítva.

Egy fázisban tisztít és fertőtlenít.

Foszfát és Formaldehid mentes

TUDTAD?

  • A baktériumok nagyon kicsi apró élő szervezetek. Legtöbbjük nem okoz betegséget, sőt akár még hasznos is lehet számunkra, például segíti az emésztést. Néhányuk azonban a szervezetbe kerülve betegségeket okozhat. Ilyen betegségek például a felső légúti gyulladás, a tüdőgyulladás egyes típusai, a gyomorrontás vagy ennek súlyosabb formája, a szalmonellafertőzés. A baktériumok hihetetlenül gyors szaporodásra képesek: meleg, nedves helyen 24 óra alatt számuk egy darabról akár több millió darabra is nőhet.
  • A vírusok sokkal kisebbek a baktériumoknál, százezret egymás mellé rakva is csak 1 cm-es sort alkotnának. Száraz felületen is viszonylag hosszú ideig életképesek. Sokféle betegséget terjesztenek:náthát, légúti fertőzéseket, influenzát, bélrendszeri betegségeket vagy például herpeszt.
  • A gombák akár szabad szemmel is láthatóak. Két fajtájuk van: a penész- és az élesztőgombák. A háztartások közel felében megtalálható a penészgomba, amely a falakon, sarkokban, fugán zöldes-feketés elszíneződést mutat. Szereti a nedves, nyirkos helyeket. A penészgomba légzőszervi megbetegedéseket, akár asztmát is okozhat.

Rendszeresen használja Softy Disinfectant fertőtlenítő hatású törlőkendőt a kórokozóknak különösen kitett helyiségekben, elsősorban a WC-ben, fürdőszobában és a konyhában az otthonában és a munkahelyén!