A Softy termékek most akciós áron megvásárolhatók többek között az Auchan áruházakban és a
Wet Wipe Webshopban.
Olyan játékok esetében amelyet a gyermek szájába tud venni a felületet csapvízzel le kell öblíteni.
Fa felületeken minden gond nélkül használható a termék. Élelmiszerekkel közvetlenül érintkező fafelületek esetében a fafelületet csapvízzel át kell öblíteni.
A mikrohullámú sütő áttörlésére alkalmas a kendő, de a készülék használatát csak akkor kezdjük meg újra, ha az áttörölt felület már megszáradt.
Igen, minden további nélkül, a termék a fémeket nem korrodálja. Evőeszközök esetében a vizes öblítés szükséges.
A termék használata során bőrirritáció nem lép fel, de érzékeny bőrűek részére gumikesztyű használata ajánlott.
Egy lap kb. 2m2 felület áttörlésére elégséges megfelelő hatásfokkal.
A fólia eltávolítása után a kupak (megfelelő lezárás esetén) légmentesen zár, megakadályozva ezzel a termék kiszáradását.
A tekercset mindig a közepéről fűzzük ki, így elősegítvén a következő lap megfelelő kihúzását.
A termék hatékony tisztító formulával rendelkezik, így megfelelő súrolás hatására a penészfoltok is eltávolíthatóak a legtöbb felületről. Az antimikrobiális hatás növelése érdekében célszerű tisztítás után hagyni megszáradni az oldatot a felületen.
Háziállataink tányérját is gond nélkül tisztíthatjuk a kendővel, de itt is javasolt a csapvizes öblítés elvégzése a használatba vétel előtt vagy a fertőtlenítés után.
Célszerű heti több alkalommal is áttörölni az adott felületeket. Ha hagyjuk megszáradni a felületen az oldatot, azzal jelentősen növelhető az antibakteriális hatás hosszabb távú fenntartottsága.
Attól függően, hogy milyen felületen/milyen környezetben alkalmazzuk, akár napokig baktériummentes felületeket varázsolhatunk egy-egy áttörléssel.
A termékeket nem szükséges és nem is ajánlott hígítani, mert a tisztító/fertőtlenítő hatás eredeti formájában a maximális.